Naanbrood Mediterrané met falafel en halloumi
4 couverts
20 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 4 stuks naanbrood
- 600 gr falafel
- 400 gr halloumi
- 200 gr baba ganousch
- 100 gr mesclun
- 1 st. limoen
- 60 gr kiemmix crunchy mini tauge/linzen/radijs.
- Koriander
Bereidingswijze
- Bak het naanbrood ca. 4 minuten in de oven op 180 graden en laat het afkoelen.
- Frituur de falafel goudbruin in de frituur (circa 5 minuten) en laat het uitlekken op keukenpapier.
- Grill de haloumi en snijd de limoen in partjes.
Bordopmaak
- Verdeel de mesclun over het naanbrood en dresseer hier de falafel op.
- Leg de gebakken hallumi ernaast en knijp er met twee lepels een quenelle baba ganousch op.
- Strooi de kiemmix over het geheel en garneer af met de limoen partjes.
- Naar wens kan er nog een plukje koriander in de baba ganousch worden gestoken.
Bestel ingrediënten