Robuust mediterraans gevuld brood met toppings
4 couverts
20 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 1 vloerbrood (à 900 gr)
- 240 gr roodkorst kaas
- 190 gr verse knoflook
- 30 gr rozemarijn
- 30 gr tijm
- 5 ml olijfolie
- 1 gr zeezout flakes
Bereidingswijze
- Laat het brood ontdooien (ca. 4 uur) en snij het van bovenaf in tot blokjes van ca. 2 cm.
- Maak de knoflook schoon en druk de teentjes tussen de blokjes brood. Snij de kaas in stukjes en steek ook dit tussen de blokjes.
- Snij de kruiden in takjes van ca. 4 cm en steek ook deze ertussen. Sprenkel de olie en strooi het zout over het brood.
- Bak het brood ca. 10 minuten af in de oven op 180°C en laat afkoelen.
Bordopmaak
- Presenteer het brood op een plank of op bakpapier.
Bestel ingrediënten