Gastronomische Pizza Bodems

 

Bij de Pizza Academy hebben we één missie: gezonde en lekkere pizza’s op de kaart zetten in Nederland.

 

 

 

Alle onze bodems worden met de hand gemaakt en zijn licht verteerbaar door lange rijping (24-48 uur) en fermentatietechnieken. De pizza’s zijn gemaakt met een voordeeg of met een zuurdesem. Het meel dat wij gebruiken komt uit Europa en is niet gemodificeerd. Onze pizza’s zijn puur! Wij gebruiken geen meelverbeteraars.

 

Als je als horecaprofessional op zoek bent naar gastronomische pizza, dan ben je benvenuto bij de Pizza Academy. Vakmanschap en oprechte aandacht voor voedsel zijn voor ons de ingrediënten waarmee je de pizza weer terugbrengt naar gastronomische waarden; voedzaam, gezond, smaakvol en verrassend.

Pizza-concept "Pinsana"

Pinsana is een concept van de Pizza Academy. Daarmee serveer jij als horecaondernemer eenvoudig gastronomische pizza’s zonder dat je een volleerde pizzabakker hoeft te zijn en grote investeringen hoeft te doen. Wij leveren jou een gastronomische pizza waaraan je zelf alleen een finishing touch hoeft te geven. Lekker easy peasy! Pinsana is het antwoord op de vraag van de consument naar gezonde, hoogwaardige pizza’s en bites.

 

De pluspunten van Pinsana Zijn:

  • Met een ambachtelijke look and feel en boordevol smaak!
  • Iedereen kan beleggen en afbakken
  • Je hoeft nooit nee te verkopen a
  • Geen investeringen in kostbare machines
  • No waste want je voorraad ligt ready to use in de diepvries
  • Minder arbeidsintensief dus goedkoper dan zelf maken
  • Lang houdbaar

 

Producten van Pizza Academy

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag