Mini-pita met pulled chicken en zoetzure groenten
4 couverts
25 minuten
Ingrediënten
- 200 gr pulled chicken
- 4 st pitabroodjes
- 60 gr BBQ-saus
- 1 st komkommer
- 4 st mini-mais
- 100 ml sushi azijn
- 1 st paprika rood
- 1 st rode ui
- 40 gr mizuna
- 1 takje zorri cress
- 1 takje shiso
- 1 takje vene cress
Bereidingswijze
- Pak de mizuna en was deze kort in ijswater en droog deze vervolgens.
- Snijd de minimais in tweeën en blancheer deze vervolgens beetgaar in ruim kokend water.
- Snijd de rode ui in dunne ringen. Snijd de komkommer in batonnets, snijd de paprika in dunne banen .
- Meng de groenten samen en leg deze vervolgens in met de sushi azijn.
- Maak de pulled chicken warm in een steelpan en breng deze op smaak met de BBQ saus.
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de pita boordjes af voor circa 3 minuten.
Bordopmaak
- Snijd de broodjes open en vul deze met de pulled chicken.
- Top deze vervolgens af met de zoetzure groenten, de mizuna en wat dotjes BBQ saus
Bestel ingrediënten