Moink balls met witvis en mango en habanero salsa
4 couverts
20 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Bresc.
Ingrediënten
- 300 gr witvis
- 100 gr Bresc Mango en Habanero salsa
- 50 gr Bresc Honey & Thyme glaze
- 50 gr panko
- 12 pl ontbijtspek
- 1 st ei
Bereidingswijze
- Draai de vis, ei en panko fijn in de keukenmachine en breng het geheel op smaak met peper en zout.
- Vorm 12 gelijkmatige balletjes en laat kort opstijven in de koeling. Wikkel deze in met ontbijtspek en prik vast met een satéprikker.
- Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op 110 graden. Plaats een stukje rookhout en gaar de balletjes gedurende 1 uur tot een kern van 60 graden.
- Bestrijk deze met de honing & tijm glaze en gaar verder tot 70 graden.
- Haal de prikkers uit de balletjes en serveer met de mango en habanero salsa.
Bestel ingrediënten