Mona Lisa Dark Chocolate Taco 125 Gr P/St

Mona Lisa Dark Chocolate Taco 125 Gr P/St

24,95 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Mona Lisa Dark Chocolate Taco 125 Gr P/St
Merk
Wijnhuis
Mona Lisa
Verkoopeenheid
Doos 16 Stuks
Productnummer
2729541
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Verwennerij in een eigentijdse vorm. De Mona Lisa Taco is een uniek en innovatief concept voor zowel zoete als hartige lekkernijen, vervaardigd met donkere chocolade (64% cacao). De Taco kan dienen als basis voor een dessert in restaurants of als een on-the-go snack, ideaal voor bijvoorbeeld ijssalons. · Donkere 'Cacao Barry Extra-Bitter Guayaquil' chocolade (64% cacao) · Luchtgeblazen buitenkant, gladde binnenkant en golvende rand · 1,4 mm dik, afmetingen 5(H)x10(B)x4(D) cm · Set van 16 stuks, handig verpakt op een tray · De tray kan gebruikt worden als houder tijdens de bereiding. Het is een nieuw & onderscheidend dessertconcept voor chefs! Zo maak je in een handomdraai indruk op de zoete menukaart.
Ingrediënten

Cacaomassa ; suiker ; cacaoboter ; cacaomassa Ecuador ; emulgator: lecithine ; natuurlijk vanille aroma

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2394 kJ / 572 kcal
Vetten42 g
waarvan verzadigde vetzuren25 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers33 g
Eiwitten6,3 g
Zout0,01 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag