Nacho's met jalapeños cheddar, zwarte bonen, crème fraîche en guacamole
4 couverts
10 minuten
vegan
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Violife.
Ingrediënten
- 150 gr nacho’s
- 100 gr cheddar kaas
- 40 gr jalapenos
- 60 gr zwarte bonen
- 40 gr zongedroogde tomaat
- 50 gr vegan crème fraîche
- 60 gr guacamole
- 1 st limoen
- 2 st rode peper
- 40 gr bosui
- 1 st rode ui
- 3 gr selderij
Bereidingswijze
- Pak een ovenschaal/bord en leg hier een klein laagje met chips in.
- Snij de rode ui in dunne halve ringen en leg een laagje ui neer.
- Leg vervolgens de zwarte bonen en de zongedroogde tomaat hier boven op met wat gesprokkelde vegan cheddar kaas.
- Voeg wat fijn gesneden rode peper toe en leg vervolgens weer een laagje met chips hier boven op.
- Herhaal dit meerdere keren zodat er verschillende lagen op elkaar komen.
- Zorg er voor dat op de bovenste laag nog een laag met cheddar kaas komt.
- Doe nu de nacho’s in de oven voor circa 7 minuten op 170 graden.
- Breng ondertussen de haver creme fraîche op smaak met zout en peper en limoensap.
- Haal de nacho’s uit de oven en drapeer de crème fraîche tussen het gerecht.
Bordopmaak
- Garneer het gerecht af met fijn gesneden rode peper, gesneden bosui en selderij.
- Serveer de guacamole apart
Bestel ingrediënten