Ortiz Ansjovisfilet In Olijfolie
Op voorraad
Ortiz Ansjovisfilet In Olijfolie
- Merk
- Wijnhuis
- Ortiz
- Verkoopeenheid
- Blik 47 Gram
- Productnummer
- 2110021
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. Ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode). Als ze net gevangen zijn worden de grootste ansjovis onthoofd en met de juiste hoeveelheid zout in blikken gedaan. In deze 30l blikken worden de ansjovis waaiervormig neergelegd en op elke laag komt een laag zout. Dan wordt het geheel stevig aangedrukt om het vet eruit te halen zodat de vis kan rijpen. Vervolgens wordt de ansjovis 8 maanden gerijpt in rijpingskelders waar de temperatuur en vochtigheid goed gecontroleerd worden. Uiteindelijk worden de visjes handmatig schoongemaakt, gefileerd en op olie gezet.
Ingrediënten
ANCHOVY FILLET (Engraulis encrasicholus), Olive oil, Salt
Allergenen
- Vis
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 723 kJ / 173 kcal |
Vetten | 7,8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,2 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 25,7 g |
Zout | 14,6 g |
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.