Panna Cotta ring met gekarameliseerde asperges
4 couverts
20 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 4 st panna cotta ring
- 4 st aardbeiden
- 3 st bramen
- 3 st frambozen
- 80 ml rood fruit gel
- 8 blaadjes honing cress
- 4 st asperges
- 50 gr poedersuiker
- 30 gr crumble
Bereidingswijze
- Schil de witte asperges 1,5 keer rond.
- Zet de asperges op in koud water met suiker en breng deze aan de kook.
- Wanneer de asperges gaar zijn snijd de asperges over de lengte door de helft.
- Dep de asperges droog.
- Doe de poedersuiker op een plateau leg daar de gehalveerde asperges op en karamelliseer ze in een hete pan.
- Snij de aardbeien in 4 stukken.
Bordopmaak
- Leg de asperges naast elkaar op het bord.
- Haal de ring uit de verpakking en leg deze op de asperges neer
- Leg het fruit om de panna cotta ring
- Garneer het gerecht af met de coulis van rood fruit en de crumble en de honing cress
Bestel ingrediënten