Petit grand dessert met een lemon meringue taart en bloedsinaasappel ijs
4 couverts
10 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 4 st Aardbei mascarpone mousse
- 4 blaadjes honney cress
- 1 st passievrucht
- 8 st vanille noisette
- 1 st mascarpone bar
- 5 ml mango coulis
- 20 gr amandel kruim
- 2 st cheesecake
- 1 st merengue taart
- 1 st panna cotta ring
- 12 st frambozen
- 12 st blauwe bessen
- 4 bollen bloedsinaasappel ijs
Bereidingswijze
- Snijd de passievruchten in kleine stukjes en steek deze in de dessertglaasjes. Garneer deze verder af met de Honney cress.
- Snijd de mascarpone in 4 stukken. Leg deze op het bord en garneer deze af met fruit.
- Spuit wat dotten coulis langs de mascarpone bar en lag daar wat vers fruit overheen.
- Snijd de cheesecake taartjes in twee stukken. Leg daar bovenop de panna cotta ring.
- Snijd de meringue taart in twee stukken en leg deze op het bord.
- Maak een quenelle van bloedsinaasappel ijs en leg deze tussen de producten in een vanille noisette.
- Garneer het gerecht af met de Honney cress.
Bestel ingrediënten