World of Plant-Based

Waar plantaardig eten voorheen nog iets voor een kleine groep mensen was, zien we nu dat vooral de jonge generatie het heel normaal vindt om plantaardig te eten. Juist deze jongere generatie zijn de gasten die je voor de komende jaren aan je moet binden, daar zit je groei! De afgelopen jaren heeft er voor gezorgd dat mensen bewuster en gezonder zijn gaan eten. Er komen vooral veel vlees en visvervangers bij, maar ook de vegan snacks zijn erg in opmars. Het aanbod voor de horeca wordt ook steeds breder, en de kwaliteit wordt steeds beter. Daarentegen zien wij op de menukaarten steeds meer vegetarische en veganistische gerechten. 2023 wordt het jaar waar wij een nog grotere afzet verwachten in vega(n) producten, vega(n) wordt de nieuwe standaard. Zorg ervoor dat je menukaart op alle momenten van de dag wat te bieden heeft op het gebied van vega(n).  Daarbij is het een pre om beleving van smaak, creativiteit en diversiteit in je gerecht te verwerken.

De Nieuwe Keuken

Het is tijd voor iets beters

GRO

Plant-based is the way to go

Vegetarische Slager

Slager van toen, het vlees van nu

Snack with Benefits

More than a snack

Sparc Kitchen

Vegan Goods for Professionals

Maza

Mediterrane delicatessen

Violife

Plantaardig alternatief voor kaas

Rootzz of Nature

Parels uit de natuur op jouw bord

De Pizza Academy

dé erkende opleider en bakkerij

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag