Bagel met gekookte biet crème fraîche, granaatappel en bieslook
4 couverts
15 minuten
vegan
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Violife.
Ingrediënten
- bagels (vegan)
- 200 gr vegan creme fraîche
- 1 st gekookte biet
- 10 ml frambozen azijn
- 1 st jonagold appel
- 40 gr granaatappel
- 8 gr bieten cress
- 6 gr walnoten
- 2 gr bieslook
- 10 gr maple sirop
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden, bak de bagel in de oven circa 5 a 6 minuten totdat deze lekker krokant is van buiten.
- Sla de creme fraîche los en maak deze op smaak met gesnipperde bieslook, zout, peper en maple syrup.
- Pak de voorgekookte biet en snijd deze in kleine partjes.
- Maak de biet op smaak met zout en peper en de frambozen azijn.
- Snijd de appel in mooie dunne reepjes.
Bordopmaak
- Snijd de bagel in de lengte open en smeer de crème fraîche erop.
- Leg de gemarineerde bietjes, granaatappel pitjes en de walnoten erop en vervolgens de andere helft van de bagel. Garneer de bagel af met bieten cress.
Bestel ingrediënten