Quesadilla's met tomaten salsa, guacamole en limoenpeper
4 couverts
10 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 400 gr kaasmix
- 8 st tortilla's
- 60 ml habanero cheese sauce
- 100 ml guacamole
- 3 gr limoenpeper
- 80 gr salsa
- 16 blaadjes veldsla
- 80 gr maiskorrels
- 1 st bosui
- 1 st Affilla cress
Bereidingswijze
- Zet een pan met anti-aanbaklaag op het vuur en smelt hier de kaas in. Breng de kaas op smaak met de limoenpeper.
- Wanneer de kaas een beetje begint te bakken leg je hier de tortilla bovenop en schep je hier vervolgens de kaas in.
- Draai vervolgens de wrap om en bak de andere kant. Leg nu bovenop de kaas de habanero cheese sauce samen met de mais en klap het tortilla vel twee keer dicht zodat je hem in driehoekjes kan snijden.
- Snijd de bosui in kleine ringen.
Bordopmaak
- Leg dakpansgewijs de quesadilla's op een bord.
- Spuit de guacamole speels over het geheel. Dresseer nu de Santa Maria salsa over het gerecht heen.
- Garneer het gerecht af met afilla cress en de blaadjes veldsla en wat fijn gesneden bosui.
Bestel ingrediënten