Caramel passion dessert met stukjes brownie en toffee-caramel saus
4 couverts
10 min
Ingrediënten
- 4 st caramel passion taartje
- 150 gr hazelnoten
- 100 gr suiker
- 50 ml water
- 50 ml toffee-caramel saus
- 4 st krokantje
- 4 eetbare bloemen
- 2 st brownies
Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook en voeg de suiker toe. Kook het geheel totdat het een licht bruine kleur heeft gekregen.
- Haal met een vork de hazelnoten een voor een door de caramel.
- Leg de hazelnoten op vetvrij papier en laat de suiker om de caramel hard worden.
- Snij een brownie in kleine vierkantjes.
Bordopmaak
- Decoreer de toffee-camarel saus op het bord.
- Leg het taartje, de gesneden stukjes brownie, gekarameliseerde hazelnoten en eetbare bloem speels op het bord.
Wijntip
Quady 2013 Essensia Orange Muscat
Een delicaat zoete wijn, die de essentie van de druif tot uiting brengt. Je proeft amandelen, rozijnen, gedroogde abrikoos en perziken. De medium tot volle body van de wijn is perfect in balans met een fijne zuurgraad.
Bestel ingrediënten