Remia Tomatenketchup 80% Bib 5 Kg

Remia Tomatenketchup 80% Bib 5 Kg

29,95 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Remia Tomatenketchup 80% Bib 5 Kg
Merk
Wijnhuis
Remia
Verkoopeenheid
Doos 2 Stuks
Productnummer
2310506
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Voor onze tomatenketchup selecteren wij altijd de beste tomaten, zongerijpt en vol van smaak. De Remia Tomatenketchup is een volledig natuurlijke ketchup met Stevia extract en bevat hierdoor 30% minder suiker dan de meeste andere ketchup. Deze tomaten ketchup is daarnaast 100% natuurlijk, glutenvrij, lactosevrij, allergenenvrij en geschikt voor vegans. Heerlijk bij een hamburger, hotdog of tosti. De Bag-in-Box zakken in combinatie met een Remia RVS Sausmaster garanderen dat je op de meest efficiënte en hygiënische wijze sauzen kunt portioneren.
Ingrediënten

Ingrediënten: tomatenpuree (140g verse tomaten per 100g saus), azijn, suiker, maiszetmeel, zeezout, specerijen, knoflookpoeder, zoetstof: steviolglycosiden.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie355 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers14 g
Eiwitten1 g
Zout1 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag