Rib-eye steak taco's met chimichurri en jalapeños
4 couverts
30 minuten
Ingrediënten
Taco's:
- 4 mini taco's
- 2 st rib-eye 200 gr
- 40 gr ijsbergsla
- 80 gr guacamole
- 1 st limoen
- 80 gr rode uien ringen
- 10 ml sushi azijn
- 20 gr bosui
- 10 gr jalapeño
Topping:
- Chimichurri
- Tomaten brunoise
- Rode paprika brunoise
- Koriander
Bereidingswijze
- Grill de rib-eye en gaar deze medium. Laat hem hierna even rusten.
- Snijd ondertussen de ui in ringen en marineer deze met sushi azijn. Snijd de bosui in ringen.
- Pliceer (ontvel) de tomaten en snijd deze brunoise. Snijd vervolgens de paprika tevens brunoise.
- Meng dit met de chimichurri.
- Pluk de koriander. Snijd de limoen in partjes.
- Verwarm de taco's licht in de oven.
- Snijd de rib-eye in dunne plakken.
Bordopmaak
- Doe de gesneden ijsbergsla in de taco's met daarop de plakken rib-eye en de guacamole.
- Garneer het gerecht af met de chimichurri, bosui, rode ui, jalapeños en de limoenpartjes.
Bestel ingrediënten