Roadkill chicken met asperges en zoete aardappel friet
4 couverts
30 minuten
Ingrediënten
- 2 st roadkill chicken
- 100 gr paddenstoelen
- 6 st witte asperges
- 2 st courgette
- 1 st meiknol
- 1 st bospeen
- 3 st geroosterde paprika
- 250 gr zoete friet
- 80 gr parmezaan
- 80 gr sriracha mayonaise
Bereidingswijze
- Snijd de bospeen en de meiknol klein en blancheer deze.
- Kook de witte asperges af en snijd ze in vieren en breng ze op smaak.
- Halveer de paddenstoelen en de courgette en bak deze gaar in een pan.
- Snijd de geroosterde paprika in dunne repen en meng met alle groenten.
- Verwarm de groenten.
- Grill de road-kill chicken met een mooie ruit en warm deze verder op in de oven.
- Frituur de zoete aardappel frieten.
- Wanneer de frieten klaar zijn schaaf er Parmezaanse kaas over heen.
Bordopmaak
- Pak een houten plank en leg daar de gemengde groenten over heen.
- Leg boven op de groenten de road-kill chicken
- Bakje zoete aardappel friet ernaast
- Garneer het gerecht af met rucola en een tipje met sriracha
Bestel ingrediënten