Rolletje van gerookte eend met mangochutney
4 couverts
15 minuten
Ingrediënten
- 100 gr gerookte eendenfilet
- 500 gr eendenleverpaté
- 1 st radijs
- plukje veldsla
- 4 takjes frisee
- 40 gr mango chutney
- bakje tahoon cress
Bereidingswijze
- Leg de plakjes eendenfilet plat op een stuk folie en bestrijk ze met eendenleverpaté.
- Rol het geheel strak op en laat deze een paar uur opstijven in de koelkast.
- Was ondertussen de radijs en snij deze in dunne plakjes.
Bordopmaak
- Snij de rouleau in plakjes van zo’n 2 centimeter dik en leg elk plakje op een amuselepel.
- Leg naast elke rouleau een plukje veldsla en frisee en schep hier wat chutney op.
- Garneer tot slot je rouleau met een plukje cress en een plakje radijs.
Bestel ingrediënten