Romige kaasfondue uit de oven
4 couverts
Ingrediënten
- 1 st Mont d'Or mini à 500 gram
- 1 st Chaupain witte broodvingers à 10 stuks
- 1 st Chaupain meergranen broodvingers à 10 stuks
- 100 ml Il Borgo Tinello Saba
- 4 gr verse rozemarijn
- 33 gr amandelen
- 33 gr hazelnoten
- 33 gr halve walnoten
- 1 st verse vijg
Bereidingswijze
Benodigdheden: heteluchtoven
- Bak het brood circa 8 minuten af in de oven op 175°C. Laat het afkoelen en snij of scheur de vingers los.
- Meng de noten, hak ze fijn en strooi wat notenmix over de kaas. Steek takjes rozemarijn in de kaas.
- Snij de vijgen in kleine stukjes en strooi deze ook over de kaas.
- Verwarm de oven voor op 190°C en plaats de kaas hier circa 12-14 minuten in. Doe de balsamico in een tipje.
Bordopmaak
-
Zet de warme kaas in zijn geheel op een plank.
-
Serveer de broodvingers en de balsamico ernaast.
Bestel ingrediënten