Romige Pompoensoep met verse rozemarijn en laurier
10 porties
40 minuten
vegetarisch
vegan
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Flora.
Ingrediënten
- 1 kilo uien gesneden
- 20 gr knoflook gesneden
- 4 gr verse tijm
- 4 gr laurierblad
- 4 gr verse rozemarijn
- 3 kilo pompoen gesneden
- 100 ml sinaasappelsap
- 2 liter groentebouillon
- 300 gr Flora Professional Plant Koken 15% vet
Bereidingswijze
- Fruit de uien, knoflook, kruiden en pompoen goed aan in een pan gedurende 5 minuten.
- Blus het geheel af met de bouillon en jus d'orange en laat een half uur pruttelen.
- Pureer het geheel tot een gladde massa en voeg de Flora 100% plantaardige kookroom 15% vet toe.
- Schenk de pompoensoep in een kom en garneer met de verse koriander, Flora 100% plantaardige kookroom 15% vet en pompoenpitten.
Bestel ingrediënten