Roodlofsalade met geitenkaas met honing-mosterddressing
10 personen
45 minuten
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Hellmann's.
Ingrediënten
- 75 g roodlof
- 375 g witlof
- 250 g radicchio
- 2 dl Hellmann’s Honing-Mosterd dressing
- 200 g granaatappelpitjes
- 300 g geitenkaas
- 1 bakje zuring
Bereidingswijze
- Voorbereiden van de salade:
- Maak de roodlof en witlof schoon. Verwijder de harde kern en snijd beide in grove stukken.
- Snijd de radicchio eveneens grof.
- Doe de roodlof, witlof en radicchio in een grote kom.
- Voeg de honing-mosterd dressing toe en meng alles goed door elkaar zodat de dressing de bladeren mooi bedekt.
Bord opmaak
- Verdeel de aangemaakte salade over de bowls of borden.
- Verkruimel de geitenkaas gelijkmatig over de salade.
- Strooi de granaatappelpitjes erover voor een frisse, zoete touch.
- Garneer de salade met een paar blaadjes zuring voor extra kleur en een licht zure smaak.
Bestel ingrediënten