Rosy Apple Mocktail met blackberry & tarragon cocktailfoam
2 personen
5 minuten
Ingrediënten
- 150 ml appelsap
- ijsblokjes
- 2 el roossiroop
- 1 flesje soda
- blackberry & tarragon foam
- munt
- eetbare bloemen
Bereidingswijze
- Plaats een handvol ijsblokjes in de cocktailshaker. Voeg met gematigdheid rozensiroop toe en vul aan met appelsap. Sluit de shaker en schud grondig tot een gekoelde toestand wordt bereikt.
- Giet het gemengde extract door een zeef in een geschikt glas om ongewenste elementen te scheiden. Voeg sodawater toe voor een lichte bruis.
- Voeg een laagje cocktail foam bovenop de mocktail, gevolgd door een passende garnering van munt en eetbare bloemen.
- Deze bereidingswijze resulteert in de vervaardiging van een Rosy Apple Mocktail, waarvan het karakter en de esthetiek samensmelten tot een enkele verfijnde ervaring.
Bestel ingrediënten