Sea salt hot chocolate met slagroom en marshmallows
4 couverts
15 min
vegetarisch
Ingrediënten
- 80 ml Mathieu Teisseire Sea Salt Caramel
- 160 gr chocolade
- 640 ml volle melk
- 200 ml slagroom
- 60 gr suiker
- marshmallows
- Cacaopoeder
- Optioneel: Ron Perla Carta Anejo 7 Years Age Rum
Bereidingswijze
- Verwarm een grote mok, en schenk hier eerst de gezouten karamel siroop in.
- Doe de chocolade en volle melk in een pan en roer goed door totdat alle chocolade gesmolten is.
- Klopt de slagroom met het suiker stijf.
- Schenk de chocolademelk in de mok en top af met een toef slagroom, wat marshmallows en cacaopoeder.
- Zin in iets sterkers? Doe dan nog een scheutje rum in de chocolademelk.
Bordopmaak
Serveer de hot chocolate in een grote mok of in een elegant latte macchiato glas.
Leg bovenop de slagroom nog een paar marshmallows en een beetje cacaopoeder.
Bestel ingrediënten