Shropshire Blue met warme Truffel Mousseline
4 personen
20 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Zijerveld.
Ingrediënten
- 100 gr Shropshire Blue
- scheutje room
- peper en zout
- truffelolie
- 1 grote kruimige aardappel (ca. 250 gr geschild en in kleine stukjes gesneden)
Bereidingswijze
- Spoel de gesneden aardappel goed tot het spoelwater helder is. Kook de aardappel tot deze zacht is.
- Giet af en bewaar een beetje kookvocht. Pureer de aardappel met een pureeknijper of prak zeer fijn met een vork.
- Roer de room erdoorheen en als nodig wat kookvocht om de mousseline lekker smeuïg te krijgen.
- Breng op smaak met wat peper, zout en truffelolie.
- Schep de warme mousseline in 4 borrelbakjes en verbrokkel de kaas erboven.
- Verrijk voor serveren met een paar druppeltjes truffelolie.
Bestel ingrediënten