Smoky Mountains Smoky Hamburger Halal 100 Gr P/St

Smoky Mountains Smoky Hamburger Halal 100 Gr P/St

67,18 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Smoky Mountains Smoky Hamburger Halal 100 Gr P/St
Merk
Wijnhuis
Smoky Mountains
Verkoopeenheid
Doos 50 Stuks
Productnummer
4610318
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een buitengewoon sappige en kwalitatief goede burger. Hij is erg geschikt voor de authentieke hamburger beleving. Bereid uit Iers rundvlees van de hoogste kwaliteit. Hij schroeit lekker snel dicht en is grof gemalen voor een authentieke bite. Grove maling, gekruid, en natuurlijk 100% Halal Certified Beef. Bereiding De bereiding van deze hamburger is erg eenvoudig. Makkelijker kan eigenlijk niet! De bereidingstijd, direct vanuit de vriezer, is slechts 4,5 minuten op de bakplaat, grill of in de pan. Tip: Wist je dat een 100 grams hamburger een perfect formaat is voor delivery & afhaal?! Wil je liever een grotere? Stapel er dan 2 op elkaar voor een double burger!
Ingrediënten

Rundvlees (95%), zout, aardappelvezel, MOSTERDmeel, specerijen

Allergenen
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1208 kJ / 289 kcal
Vetten22,1 g
waarvan verzadigde vetzuren8,7 g
Koolhydraten1,1 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten21,4 g
Zout1,9 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag