Spaanse tapas schotel met o.a. albondigas, costillas en calamares
4 couverts
Ingrediënten
- 4 st Spaanse kroketjes
- 5 st Frango piri piri
- 5 st Pollo al Ajillo
- 6 st Calamares
- 6 st Albondigas
- 4 st Kabeljauw kroketten
- 4 st Costillas
- 8 st dadels met bacon
- 4 st falafel ballen
- 5 gr peterselie
- 50 gr crème fraîche
- 1 st limoen
- 10 st prikkers
- 1 st rode peper
- 15 gr bieslook
- 70 gr tomatensaus
- 10 ml honing
- 3 gr gerookte paprika poeder
Bereidingswijze
- Maak een mengsel van de honing en het gerookte paprika poeder en houd dit apart.
- Leg vervolgens de kippenboutjes op een bakplaat en schuif deze in de oven voor circa 8 minuten op 170 graden.
- Verwarm tevens de albondigas en de dadels in de oven voor circa 6 minuten.
- Frituur de kroketten, de kofte, falafel en de calamares in een frituur op 180 graden mooi goudbruin.
- Breng de crème fraîche op smaak met zout en peper, fijngesneden peterselie en limoensap.
- Snijd de rode peper ragfijn en leg deze op de warme ribbetjes.
- Verwarm de tomatensaus en breng deze verder op smaak met zout en peper.
- Gebruik deze saus voor de albondigas.
- Serveer alles op een mooie plank of schaal en in kommetjes.
Bestel ingrediënten
-
- Vegetarische Slager No Chicken Kipfiletstuckjes Kant En KlaarVegetarische SlagerDoos 1800 Gram4610996
-
-
-
-
-
-