Tafelspitz uit de smoker

0,00 per stuk

Tafelspitz uit de smoker met chimichurri

4 couverts
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Bresc.
Ingrediënten
  • 2 st runder tafelspitz (runderstaartstuk)
  • 150 gr Bresc Chimichurri
  • 40 gr Bresc marinade voor rundvlees
  • 20 gr Bresc geroosterde knoflook en soja glaze
Bereidingswijze
  1. Smeer de tafelspitz in met de marinade voor rundvlees.
  2. Gaar de tafelspitz sous-vide gedurende 1 uur op 60 graden.
  3. Haal hierna uit het vacuum en smeer de tafelspitz in met de geroosterde knoflook en soja glaze. 
  4. Gaar op indirect vuur op de BBQ bij 110 graden en zorg voor een kerntemperatuur van 57 graden.
  5. Serveer de chimichurri apart bij het vlees.
Bestel ingrediënten
  1. Bresc Glaze Soy And Black Garlic
    Bresc Glaze Soy And Black Garlic
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 450 Gram
    4340569
  2. Bresc Marinade Chimichurri
    Bresc Marinade Chimichurri
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 450 Gram
    4340907
  3. Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 325 Gram
    4882678
  4. Holblauw Runder Staartstuk Met Vet Ca 1500- 2000 Gram
    Holblauw Runder Staartstuk Met Vet Ca 1500- 2000 Gram
    Holblauw
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Kiloprijs
    3366649
Ik heb eenvraag