Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad op basis van Thaise rode curry soep
4 couverts
30 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Knorr.
Ingrediënten
- 190 gr Knorr Thaise rode curry soep poeder
- 100 gr winterwortel
- 100 gr taugé
- 2 st limoenblad
- 60 gr bosui
- 800 gr udon noedels
- 1 bakje limoen cress
- 15 gr chili olie
Bereidingswijze
- Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
- Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
- Snijd de winterwortel in fijne julienne en blancheer deze.
- Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes ragfijn.
- Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.
Bordopmaak
- Verdeel de noedels samen met de worteljulienne en de taugé over de kommen.
- Schep de soep in kommen en maak af met bosui, chili-olie, limoenblad en wat ghoa cress.
Bestel ingrediënten