Vegan spinazie pasta met tatsoi, zongedroogde tomaten en pesto
4 couverts
15 minuten
vegan
Ingrediënten
- 300 gr vegan pasta
- 125 gr tatsoi
- 50 gr zongedroogde tomaat
- 5 gr pistache
- 10 ml olijfolie
- 100 gr vegan pesto
- 8 takjes bieslook
- 1 st rode peper
- 1 st limoen
- 40 gr vegan mayonaise
Extra toevoeging
- Vegan zalm
Bereidingswijze
- Was de tatsoi en maak het goed droog.
- Maak met een zesteur de limoen schoon en meng de schillen met de mayonaise.
- Snij de zongedroogde tomaat in dunne reepjes.
- Bruneer de pistache kort voor 3 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden.
- Snijd de rode peper in hele fijne dunne ringen.
- Kook de pasta voor circa 6 minuten al dente in ruim kokend water met zout.
- Giet de pasta af en besprenkel met olijfolie.
- Meng direct door de pasta de tatsoi en de pesto heen, zodat de tatsoi half gaar wordt.
- Breng de pasta op smaak met zout en peper.
Bordopmaak
- Doe de pasta in een mooie kom/disposable.
- Spuit dotjes limoen mayonaise in de pasta en garneer het gerecht af met pistache en bieslook.
Extra toevoeging
- Snij de vegan zalm is stukjes en meng deze door de pasta.
Bestel ingrediënten