Vegetarische crispy kipburger met avocado, komkommer, radijs, teriyaki en wasabi mayo
4 couverts
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Vegetarische Slager.
Ingrediënten
- 4 st crispy NoChicken burger
- 50 ml zonnebloemolie
- 125 gr Hellmann's Vegan mayo
- 10 gr wasabi
- 150 gr paarse radijs
- 150 gr teriyaki saus
- 4 st hamburgerbroodjes
- 150 gr kropsla
- 25 gr zoetzure komkommer
- 50 gr gebakken uitjes
- 10 gr sesamzaadjes
Bereidingswijze
- Bak de burgers, bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
- Meng de vegan mayo met de wasabi en doe deze in een spuitflesje. Maak de avocado en de radijs schoon en snijd ze in dunne plakken op de mandoline.
- Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
Bordopmaak
- Beleg de broodjes met de kropsla, avocado, zoetzure komkommer, paarse radijs en daarop de burger.
- Maak de burger af met wasabi mayo en teriyaksaus.
- Bestrooi de burger tot slot met de krokante uitjes en de sesamzaadjes.
Bestel ingrediënten
- Vegetarische Slager Crispy No Chicken Burger (Vegan Kipburger 90GVegetarische SlagerDoos 20 Stuks4612778