Verse appelflap met rode bessen met mascarpone en kaneel siroop
4 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 4 plakjes Bladerdeeg
- 120 gr Appel
- 40 gr rode bessen
- 80 gr Amandelspijs
- 40 gr mascarpone
- 2 el Kaneel siroop
- 12 gr Suiker
- 1 ei
- Water
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Haal de plakjes bladerdeeg uit elkaar en laat ze 10 minuten ontdooien.
- Meng de appelblokjes met kaneel siroop en amandelspijs.
- Leg op elk plakje bladerdeeg een schep van het appel mengsel.
- Maak de randen van het bladerdeeg vochtig met water en druk ze goed aan.
- Klop het ei los en strijk het over de appelflappen. Bestrooi met suiker.
- Bak de appelflappen af in de oven voor 16 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Bordopmaak
- Snijd de appelflap doormidden.
- Leg beide helften op elkaar in het midden van het bord.
- Spuit dotjes mascarpone op de appelflappen en leg de rode bessen erbovenop.
Bestel ingrediënten