Viscocktail met zalm, kaviaar en forel en enoki paddenstoelen
4 couverts
30 minuten
Ingrediënten
- 2 st little gem
- 100 gr gerookte zalm
- 4 st gamba's
- 100 gr gerookte forel
- 20 gr kaviaar
- 1 bakje shiso purple
- 1 st citroen
- 1 st avocado
- 40 gr enoki
- 100 gr guacamole
Bereidingswijze
- Snijd de little gem en snijd de citroenen in partjes. Snijd de avocado in plakjes.
- Bak de gamba's aan en maak een mooi roosje van de gerookte zalm.
- Leg de gesneden sla in het bakje en leg hier de gamba bovenop.
- Leg hier een roosje zalm en de forel omheen.
- Steek twee plakjes avocado in het geheel en leg op de rand een partje citroen. Leg hier speels de enoki omheen.
- Garneer het geheel af met de kaviaar en shiso purple.
Bestel ingrediënten