Vispannetje met garnalen en schelpdieren
4 couverts
20 minuten
Ingrediënten
- 16 st black tiger garnalen
- 50 ml limoensap
- 5 tenen knoflook
- 50 ml olijfolie
- 400 gr kokkels
- 400 gr vongole
- 200 ml witte tafelwijn
- 4 gr gehakte peterselie
Bereidingswijze
Benodigdheden: Josper barbecue en casserole (bakpan)
- Ontdooi de garnalen, laat ze uitlekken en marineer ze in de marinade van de limoen en fijn gehakte knoflook.
- Spoel de kokkels en de vongole schoon in koud water.
- Doe de schaal- en schelpdieren in de gietijzeren pan en sprenkel hier de olijfolie en witte wijn over.
- Zet de gietijzeren pan op de BBQ op een temperatuur van 200°C en bak de schaal- en schelpdieren ca. 10 minuten.
- Haal de gietijzeren pan uit de BBQ en strooi er tot slot wat peterselie erover.
Bestel ingrediënten