High Tea met vier verschillende belegde sandwiches, kreeftensoep en diverse zoete lekkernijen
4 couverts
3 uur
Ingrediënten
High Tea / Étagère:
- 4 st macarons
- 4 st scones
- 60 gr clotted cream
- 60 gr confituren
- 4 st bonbon
- 80 gr lemon curd
- 8 st quiches
- 4 st koekjes
- 2 st triple choco cookie
- 2 st chocolat rasberry cookie
- 2 st orange white chocolate cookie
- 4 st shortcake
- 2 st cheesecake
- 4 st soezen
- 4 st mini red velvet
- 4 st mini lemon
- 4 st mini carrot
- 2 st citroen zandtaartje
- 2 st chocolate mousse quenelle
- 2 st croissants
- 4 st chocolade noisette
- 4 st frambozen kletskop
- 4 st aardbeien
- 4 st vijgen
- 6 st frambozen
- 6 st bosbessen
Kreeftensoep:
- 240 ml kreeftensoep
- 50 ml room
- 2 gr bieslook
- 2 gr dille
- 2 gr peterselie
Sandwiches:
- 4 plakken tramezzini
- 60 gr gerookte kip
- 2 gr truffelmayo
- 30 gr mosterd mayonaise
- 4 st augurk
- 1 st tomaat
- 60 gr oude kaas
- 60 gr gerookte zalm
- 6 gr wasabi mayo
- 1 st komkommer
- 50 gr mesclun
- 4 st flatbread
- 1 st desem dubbel
- 6 st brioche bol
- 3 st ciabatta
- 1 bakje vene cress
Bereidingswijze
Fingertip sandwiches:
- Tramezzini met gerookte kip en tomaat met truffel mayonaise en mesclun.
- Tramezzini met oude kaas, augurk, mosterd mayonaise en mesclun.
- Tramezzini met gerookte zalm, wasabi mayonaise, komkommer en mesclun.
Kreeftensoep:
- Snijd de bieslook, dille en peterselie fijn.
- Kook de kreeftenfond samen met de room en breng het geheel op smaak.
- Garneer het af met de fijn gehakte kruiden.
Étagère:
- Bak de scones en de quiches af.
- Leg alle producten op etagères, en de confituren en Clotted cream in tipjes.
Bestel ingrediënten