Zomers Passievrucht dessert met mango peper en amandelcrumble
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Chaupain.
Bereidingswijze
- Haal de passiebalk 15 minuten voor gebruik uit de vriezer.
- Snijd de passievruchten diagonaal doormidden en schraap het vruchtvlees eruit.
- Meng het vruchtvlees met de Teisseire Mango en vul de uitgeholde passievruchten met het sap.
- Verdeel de kletskop in 4 gelijke stukken.
- Leg de passiebalk op het bord en strooi een deel van de amandelcrumble erop en ernaast.
- Plaats de gevulde passievrucht op de crumble tegen de balk aan voor steun.
- Steek de kletskop in de balk en garneer het gerecht met een schitterend eetbaar viooltje.
Bordopmaak
- Leg de passiebalk op het bord en strooi een deel van de amandelcrumble erop en ernaast.
- Plaats de gevulde passievrucht op de crumble tegen de balk aan voor steun.
- Steek de kletskop in de balk en garneer het gerecht met een schitterend eetbaar viooltje.
Bestel ingrediënten