Schoonmaak

De maand januari staat in het teken van de grote schoonmaak. Niet altijd het leukste onderdeel in de keuken, maar wel essentieel voor het draaien van een succesvol restaurant. En hoewel het vaak lijkt alsof de schoonmaak aardig op orde is, schiet het er door het harde werken toch nog weleens bij in. Loop daarom alles goed na en zorg voor een goed schoonmaakconcept, dat aansluit bij jouw visie en manier van werken en bovendien past bij deze tijd. Want door de jaren heen zijn er steeds betere systemen en duurzamere producten op de markt gekomen, die jou flink wat geld kunnen besparen!

HACCP

en de hygiënecode

Sure

duurzame oplossing van Diversey

Schoonmaakmiddelen 

voor dispensers of ready to use

Afval

voor iedere afvalbak de juiste zak

Personal care

voor optimale hygiëne

Papierwaren

essentieel in de horeca

Uitgelichte artikelen

    HACCP labels en Barschoonmaak

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag