Knorr Professional soepen

Soepen zijn populair, bijna iedereen houdt ervan, je kunt lekker meebewegen met het seizoen en ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden. Als chef kies je met welke kwalitatieve basisproducten je tijd kunt winnen. De soepen van Knor Professional zijn eenvoudig te bereiden en direct te serveren, maar als slimme basis ook geschikt om te verrijken met je eigen signatuur. Welke soep past bij jouw menukaart?

De soepen van Knorr Professional zijn ingedeeld in 3 verschillende segmenten; basissoepen, klassieke soepen en de wereldsoepen.

Wereldsoepen

Is er in jouw restaurant ook toenemende vraag naar internationale gerechten op jouw menukaart? Met het Wereld Assortiment van Knorr Professional speel je daar als chef perfect op in. De range bestaat uit verrassende en eigentijdse soepen, met spannende smaken uit de wereldkeuken; van Azië tot Europa.

Met smaken als Thaise Tom Kha Kai, Peruaanse zoete aardappelsoep, Marokkaanse Harira en Hongaarse Goulash op je menukaart, serveer jij je gasten een uniek aanbod. En dat met de constante kwaliteit die je van ons gewend bent.

Hieronder enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Thaise Rode Currysoep

Deze wereldse soep is een licht pittige soep met kenmerkende oosterse smaken. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze vegetarische soep is vrij van smaakversterkers, conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 12,5 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel.

Hongaarse Goulashsoep

Deze wereldse soep heeft een smaak van paprika en specerijen. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze soep is vrij van smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 12,5 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel.

Thai Tom Kha Kai soep

Knorr Professional Thai Tom Kha Kai is een Thaise soep op basis van kokos, rode chili, citroengras en knoflook. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze soep is vrij van smaakversterkers, conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 12,5 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel.

Bekijk de Wereldse soepen:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klassieke soepen

Het Klassiek Assortiment van Knorr Professional bestaat uit een uitgebreide selectie van veloutés en favoriete klassiekers die door jou als chef als slimme basis ingezet kunnen worden in jouw restaurant.

De veloutés zijn een ideale basis voor gebonden soepen en sauzen voor op jouw kaart. Voorbeelden zijn vissoep en witte basissoep. Als favoriete klassiekers zijn bijvoorbeeld mosterdsoep en aardappelsoep met truffelsmaak beschikbaar. De recepturen zijn verbeterd in smaak en altijd met een constante kwaliteit. Daarnaast zitten in de meeste soepen minder zout dan in onze eerdere recepturen.

Hieronder enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Bospaddestoelen soep

Deze klassieke soep is romig met de smaak van paddenstoelen. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze vegetarische romige soep is vrij van smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 10 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel.

Mosterdsoep

Deze klassieke soep heeft een romige en licht pittige smaak. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze vegetarische romige soep is vrij van smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 11 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel.

Chinese Kippensoep

Knorr Professional Chinese Kippensoep is een hartige Chinese soep met kip, diverse groenten en noedels. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Vrij van smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 16 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel.

Bekijk de klassieke soepen:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Basissoepen

Het basis assortiment van Knorr Professional bestaat uit makkelijk te bereiden, kwalitatieve en kostenefficiënte soepen voor in jouw restaurant.

Deze Knorr Professional producten bieden jou als chef de mogelijkheid om op grote schaal verschillende smaken te serveren, altijd met een constante kwaliteit. Met een efficiënt voordeel in opbrengst, maar ook qua ingrediënten doordat de soepen zo krachtig van smaak zijn.

De soepen zijn eenvoudig te bereiden en direct te serveren, maar als slimme basis ook geschikt voor jouw menukaart om te verrijken met je eigen signatuur.

Hieronder enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Witte basis soep

Knorr Professional Witte Basissoep heeft een romige, neutrale smaak. Deze soep uit het voordeel assortiment is te gebruiken als smaakmaker en binder​. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit​. Deze soep heeft een milde smaak en is geschikt voor een vegetarisch voedingspatroon​. Het product is verpakt in een emmer van 3 kg en heeft een opbrengst van 50 liter.

Tomatensoep

Deze soep heeft een romige, zacht zoete smaak van tomaat. Een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze veganistische soep is gemaakt met duurzaam geteelde tomaten. Serveer snel en gemakkelijk een smaakvolle soep, het poeder kan aangelengd worden tot 50 liter soep. Het Knorr Professional-assortiment biedt een brede range aan voordeel- én klassieke soepen.

Asperge crème soep

Deze romige soep heeft een volle asperge smaak. Een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze soep is geschikt voor vegetarische voeding. Serveer snel en gemakkelijk een smaakvolle soep, het poeder kan aangelengd worden tot 43 liter soep.

Bekijk de voordeelverpakkingen:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontwikkeling van nieuwe smaken

Het ontwikkelen van nieuwe smaken en varianten is een verfijnd proces. Hoe worden onze soepen en smaken precies ontwikkeld? Chef Edwin van Gent legt dat hier precies uit:

Ik heb eenvraag