Sous vide groenten

Sous vide garen, ook wel bekend als vacuümgaren, is een methode waar bij je producten vacuummeerd en in water gaard. Wil je tijd besparen en de foodwaste in jouw keuken minimaliseren? Kies voor sous-vide gegaarde groenten. Hierbij worden groenten gevacumeerd en gegaard in water. Er wordt niets anders toegevoegd dan verse groente en eventueel wat kruiden. Het voordeel hiervan? De smaak, structuur, kleur, vitaminen, mineralen én het vocht blijven tot wel 30 dagen behouden!

 

De constante temperatuur zorgt voor een gelijkmatige garing van het product. Deze sous vide gegaarde groenten kunnen langer worden bewaard door de verpakking, en het feit dat ze direct na de bereiding snel worden teruggekoeld om bacterievorming te voorkomen. 

 

Voordelen van sous vide groente

  • Smaak, structuur, kleur, vocht, vitaminen en mineralen blijven optimaal behouden.
  • Houdbaarheid wordt verlengd tot wel 30 dagen.
  • Geen conserveringesmiddelen of E-nummers.
  • Makkelijk op te warmen.
  • Minder handelingen in de keuken, en veelzijdig te gebruiken in bereidingen.

 

 

Sous vide groenten met jouw recept

Ook is er de mogelijkheid om een bepaald product met jouw eigen recept te laten bereiden. We kunnen de groenten op smaak brengen met verse kruiden of marinades. Daarnaast kun je er dan voor kiezen om het product enkel te laten blancheren of volledig te laten garen

 

Heb je interesse in sous vide groenten naar eigen recept? Neem dan contact op met de klantenservice of jouw accountmanager.

 

Sous vide groenten

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag