Brood van Pure Oorsprong - Exclusief bij Hocras
Het brood van Pure Oorsprong staat voor samenwerking, duurzaamheid en ambacht. Je proeft de aandacht die onze bakkers aan dit brood geven; van de eerste gekiemde graankorrel van akkers in Zeeland, Flevoland en Friesland tot aan het kneden van het deeg. Hierdoor zorgen wij met elkaar voor perfecte harmonie, heerlijk ambachtelijk brood en een pure oorsprong. Door het langgerijpte desem en de tijd die het brood van onze bakker krijgt, ontwikkelt het brood zijn unieke, rijke smaak. Er worden geen additieven, kleur- en smaakstoffen toegevoegd.
Tafelbrood
Ons ovenverse tafelbrood van Hollandse bodem is heerlijk geurig en ambachtelijk. Dit komt doordat het gemaakt is door onze ras-bakkers met een warm hart voor ingrediënten en receptuur. Geschikt om te serveren bij de ontvangst van gasten; als brood met dip en/of smeersels of om te vullen bij voorgerechten. Het vruchten-brood is zeer geschikt bij een kaasplankje (nagerecht), als krokantje en leuk om crostini’s mee te maken.
Vloerbrood
Dit heerlijke brood is op authentieke wijze gebakken en bestaat enkel uit meel, desem, water, zout en een beetje gist. Er zijn geen kunstmatige geur-, kleuren smaakstoffen toegevoegd. Zeer geschikt voor een concept ‘vers van ’t mes’, bij ontbijt, lunch, banqueting, open sandwiches, boerentosti’s, trammezini’s, toast en bruschetta’s.
Het geknede deeg laten we 16 uur bij koele omstandigheden rijpen totdat het klaar is om gebakken te worden
Pure Oorsprong broden
- Chaupain Kaascroissant Vgr 100GramChaupainGratis account aanmakenMaak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.InloggenNog geen klant?Bekijk hier de mogelijkhedenDoos 46 Stuks4110227
Het proces – van graan naar brood
Het brood bestaat uit meel, desem, water, zout en een klein beetje gist. Door het langgerijpte desem en de tijd die het brood van onze bakkers krijgt, ontwikkelt het brood zijn unieke rijke smaak. Daarnaast blijft het brood langer vers op natuurlijke wijze door omzetting van eiwit in aminozuren onder invloed van bacteriën en gisten!
Duurzaam verantwoord
Doordat onze Pure oorsprong broden volledig worden in Nederland worden geproduceerd, de granen worden hier gekweekt, geoogst en gebakken zijn deze broden erg duurzaam verantwoord. De granen van vele andere broden komen normaliter uit Frankrijk en Duitsland, waardoor we voor productie van Pure oorsprong broden al 10% minder Co2 uitstoten t.o.v. de normale productie keten.