De vleesspecialisten van Hocras
De slagers van Hocras zijn specialisten in het verwerken van vlees op ambachtelijke wijze. Onze slagerij en snijderij hebben we volledig in eigen beheer, zodat we altijd kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Op onze vleesafdeling is ons vlees ingedeeld naar soort, land, ras en diverse gewichten. Hierdoor heb je bij Hocras direct een goed overzicht van het assortiment vlees en kun je snel de juiste keuze maken. Wij staan garant voor een eerlijk product met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Snijderij in eigen beheer
Hocras heeft een eigen snijderij in huis, waardoor we het hele proces in de hand hebben en zelf kunnen bepalen wat en hoe er wordt geleverd. In de snijderij wordt het vlees door onze eigen vleesspecialisten verwerkt, geportioneerd, gevacumeerd en gemarineerd. Onze slagers houden altijd rekening met jouw specifieke wensen.
Zo kan het vlees naar wens worden geportioneerd, gesneden, gemarineerd, afgewogen, verpakt en zowel vers als ingevoren worden geleverd. Tevens is het mogelijk om gehakt en burgers naar eigen recept door ons te laten maken. Er is een hoop mogelijk, dus schroom vooral niet om contact op te nemen met onze specialisten en te vragen naar de mogelijkheden.
Bestellen bij Hocras gaat makkelijk en opnieuw bestellen zeker: omdat we alle klantenspecificaties in ons systeem bijhouden, kunnen we onze producten naadloos laten aansluiten op je wensen.
Een internationaal assortiment vlees
De vleesafdeling van Hocras heeft een uitgebreid assortiment vlees dat dagelijks vers uit de hele wereld wordt aangevoerd. Hocras heeft de slagerij volledig in eigen beheer. Hier wordt het vlees in zijn geheel, HACCP en geconditioneerd aangeleverd, waarna het direct na binnenkomst een strenge controle ondergaat.
Vervolgens wordt het vlees opgeslagen in één van de rijpingscellen. Al ons vlees heeft een track & trace codering, waardoor het van boer tot klant geheel duidelijk is welke weg het vlees heeft afgelegd.